Hund med på ferie på Bornholm - Overnatning på Danhostel Sandvig

Tag hunden med på ferie på Bornholm

Vi synes der skal være plads til hele familien på ferie på Bornholm, også hunden eller hundene. Derfor er det muligt at tage sin hund med på Danhostel Sandvig Vandrerhjem.

Når I booker værelset onlinedanhostel.dk eller vores egen webside, kan I vælge hund samme sted som I bestiller morgenmad og linnede. Så ved vi at hunden er med og finder et velegnet værelse til jer. Kan selvfølgelig også bookes per mail og telefon, bare husk altid at give besked om at I har hund med.

Hund med på bornholm

Det koster 100 kr. at have hund/hunde med og der kan medbringes op til 3 hunde. Prisen er for den ekstra rengøring det medfører når hunden har været på værelset.

Regler for at medbringe hund på Danhostel Sandvig Vandrerhjem

Bemærk at vi af hensyn til de andre gæster på stedet, har nogle regler for ophold med hund, der skal overholdes.

  • Hunden må ikke opholde sig i sengene.
  • Hunden må ikke være alene på værelset.
  • Hunden må ikke opholde sig i spisesalen. (område omkring buffeten) Men gerne i området omkring receptionen.
  • Hunden må ikke være i gæstekøkkenet, hvis den er til gene for andre brugere af gæstekøkkenet.
  • Hunden må ikke ”kommer på besøg” på andre værelser, da disse så også vil kræve ekstra rengøring.

Det forventes at hunde der medbringes på Danhostel Sandvig Vandrerhjem, er rolige, vant til mange mennesker, nye steder, ikke er støjende og at der tages hensyn til andre gæster, der eventuelt ikke bryder sig om hunde.

Vi har andre firbenede beboere på stedet

BEMÆRK: Der bor katte på Danhostel Sandvig Vandrerhjem, og af hensyn til både katte og hunde skal hunden altid være i snor, også på udendørs arealer.

Ønsker I at medbringe andre dyr på jeres ferie på Bornholm, beder vi jer kontakte os og lave en aftale først. Vi er åbne for det meste.

Rejser du med hund/kat via Sverige?

Husk at anmelde indførslen af kæledyr til de svenske toldmyndigheder på tullverket.se, samt at have hundepas og vacciner i orden.

Book din ferie på Bornholm her.

Hund med på ferie