Lejrskole på Bornholm - Danhostel Sandvig - lejrskoler i top

Lejrskoler

Ledige lejrskoleuger efterår 2023 – uge 41 samt vintermåneder

Den bedste Lejrskole på Bornholm. Alle vores værelser på Danhostel Sandvig har eget bad og toilet. Størrelse og antal af senge på værelserne varierer. Eleverne kommer typisk på 4-9 personers værelser. Lærer på enkeltværelse og dobbeltværelser i sjældne tilfælde.

Vores primære lejrskole målgruppe er 4., 5., 6. og 7. klasser men alle klassetrin er velkommen.

Der kan ikke bookes lejrskole/feriekoloni/studietur i ugerne 26-33 samt uge 24.

Bemærk at de populære lejrskole uger bookes 1 til 1½ år i forvejen. Så book i god tid.

Vi har ca. 100 sengepladser og kan have ca. 4 skoleklasser på samme tid.

boldbane lejrskole bornholm

Alle lejrskoler modtages med et åbent og positivt sind af en af væreterne der tager imod og byder velkommen. Det er vores mål at lejrskoleeleverne kommer hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen og en positiv oplevelse af Bornholm og vores sted. Kun på den måde kan vi sikre at de en dag kommer igen med deres familier og besøger Bornholm.

Vi gør opmærksom på at Danhostel Sandvig er privatejet og drives af os, værtsparret der også bor på stedet. Dette er således også vores hjem. Vi holder meget af vores sted og passer godt på det. Vi forventer at lærer og elever respektere dette og hjælper os med at passe på vores hjem.

Meget mere praktisk info om lejrskoler her.

BEMÆRK: Eleverne skal selv medbringe linnede. Soveposer må ikke anvendes. Alternativt kan linnede lejes på stedet. (100,- pr. person, skal bookes minimum en uge før ankomst, samlet af skolen.)

INDHENT TILBUD PÅ LEJRSKOLE HER.

lejrskole bornholm