Løberuter med udgangspunkt i Danhostel Sandvig -

Løberuter med udgangspunkt i Danhostel Sandvig

Det er ikke nogen hemmelighed at den ene af Danhostel Sandvig Vandrerhjems værter er svært glad for at løbe og vandre. Og hvis man vil løbe i smuk natur, så er man kommet til det rette sted.
løberuter

Fra Danhostel Sandvig Vandrerhjem kan du let kommer ud på spændende og flotte løberuter både med udfordrende terræn og mere flade ruter.

Vi har her lavet nogle ruter til jer med forskellige længde og sværhedsgrad. Løberuterne er lavet med Ifroms løbeapp. Alt du skal gøre for at se ruten er at klikke på linket herunder, så får du ruten frem. Vi har lavet ruter fra 2 til 12 km. Så kan alle være med. Ruterne kan selvfølgelig også vandres i roligt tempo.

2 km Havn og Strand – Danhostel Sandvig
Denne korte tur føre dig ned til Sandvig Havn med klipper og promenade. Når du er forbi havnen, skal du udfordres med en løbetur i sandet langs Sandvig strand. Efterfølgende tilbage til Danhostel Sandvig. Ruten er kort med hård. Kan gøres lettere ved at løbe oppe på vejen langs stranden og springe sandturen over.
Find løbeturen her.
Løberute

3 km Madsebakke – Danhostel Sandvig
Denne hyggelige 3 km løbetur tager dig i grønt område forbi Helleristningsfeltet Madsebakke, efterfølgende går ruten ned i Allinge by og langt kysten hjem til Danhostel Sandvig. Du få altså både lidt grønt og lidt by stemning på denne tur.
Find løbe ruten her.
Løberute

4 km Hammersøen og Opalsøen – Danhostel Sandvig
Denne løberute er forholdsvis kort men giver dig stadig noget af den bedste natur, som Bornholm har at byde på. Ruten er hård med mange stigninger og svært terræn, til gengæld er udsigten til både Hammersøen og Opalsøen en million værd.
Find løbe ruten her.
Løberute

6 km Hammerknuden rundt – Danhostel Sandvig
På denne 6 km løberute kommer du hele Hammerknuden rundt. Ruten går på stier langs klippe kysten hele vejen rundt. Har er kun begrænset løb på asfalt. Kuperet terræn og en udfordrende rute. Her kommer du forbi Hammerodde Fyr, Salomons Kapel og mange smukke kendte klippeformationer. Udsigten over havet følger dig hele vejen rundt.
Find løbe ruten her.
Løberute

6 km Hammers Hus – Danhostel Sandvig
Denne 6 km løberute er lavet specifikt med Hammershus slotsruin som mål. Du løber langs Hammersøen ned forbi Hammerknuden og ned til Hammershus Slotsruin. Her løber du rundt på borgen og tilbage igen langs landvejen. Udfordrende rute med Bornholms største attraktion som hovedmål.
Find løbe ruten her.
Løberute

6,5 km Helleristningstur – Danhostel Sandvig
Denne landevejs løberute er for dem der gerne vil slippe for det kuperede terræn på klippestierne. Ruten går langs vejen både med og uden biltrafik, der dog er begrænset. Du kommer forbi flere smukke helleristningsfelter i området og Moseløkken stenbrud. Ruten slutter langs Hammersøen.
Find løbe ruten her.
Løberute

12 km Hammershus m.m. – Danhostel Sandvig
12 km løbeture hvor du ser alt det som Nordbornholm har at byde på. Løbe ruten starter med en tur rundt om Hammerknuden hvor der løbes på stier i kuperet terræn. Efterfølgende går ruten helt ned på Hammershus Slotsruin hvor der løbes rundt på borgen. Ruten fortsætter langs landevejen igennem skov og ind forbi de mange helleristningsfelter samt Modeløkken stenbrud. En meget varieret rute der giver gode udfordringer i starten og en rolig landevejs løbetur hjem.
Find løbe ruten her.
Løberute

Prøv også en god lang gå tur af Stenhuggerstien som er blevet til i samarbejde med Foreningen Sandvig, Naturstyrelsen og Bornholms Regionskommune. Stien udgør en ca. 5,5 kilometer lang rundtur, som flere steder fører gennem svært fremkommeligt terræn. Læs om den spændende tur her.

Læs mere om an aktiv ferie på Bornholm her.

Book din overnatning på Danhostel Sandvig her.

Er du vild med løb? Så deltag i Etape Bornholm. Læs mere her.

løb