Alt om Lejrskole og Studietur på Bornholm - Danhostel Sandvig

Lejrskoler på Bornholm på Danhostel Sandvig

Ledige lejrskoleuger efterår 2023 – uge 41 samt vintermåneder

Udsolgte lejrskoleuger 2024 – 18, 20, 22 og 35

Vi ved hvor vigtig en god lejrskole er. Det er en oplevelse for klassen som huskes i mange år, derfor SKAL det være en succes for alle. Vi bestræber os på at give alle lejrskoler og studierejsende et positivt ophold de aldrig glemmer. Vi gør det nemt og hjælper jer med at booke ture og udflugter på øen.

Vi tilbyder:

  • Enkeltværelse til lærerne
  • Toilet og bad på ALLE værelser
  • God mad som børn kan lide
  • Planlægning af ture ude på øen
  • Gratis kaffe/te til lærerne
  • Gratis Wi-Fi til lærer og elever

Se vores priser på ophold, pakker m.m. her.

Send en forespørgsel på et lejrskoleophold her Så får I et tilbud med det samme.
Er du elev/studerende så bed venligst din lærer om at udfylde kontaktskemaet.

Overnatning Bornholm

Ved ankomsten vil I få en kort intro til vores sted og derefter jeres nøgler til værelserne. Som regel kan I checke ind med det samme, men der kan være undtagelser.

Morgenmaden bliver serveret af flere omgange mellem kl. 7.00 til kl. 9.00, alt efter hvad de forskellige grupper skal. Aftensmaden bliver serveret af flere omgange, fra kl. 17.30 til 18.30, igen alt efter behov og udflugter. Læs mere om forplejning til lejrskoler her. Der serveres ikke aftensmad efter kl. 20, så ankommer I sent skal I sørge for at have spist på færgen. Ligeledes servere vi heller ikke morgenmad før kl. 6.30. Skal I med den første færge kan I smøre madpakke aftenen før.

Ved afrejse tømmer eleverne deres skraldespande, samt fjerner alt affald fra gulv m.m. som ikke kan komme i en støvsuger og lægger dyner og puder pænt. Evt. lejet linned og håndklæder tages af og smides i linnedskur i gården. Dette er ikke inkluderet i slutrengøringen.

Glemte sager, kan sendes for 150 kr. Kontakt os for aftale.

Af hensyn til miljøet bedes eleverne medbringe en drikkedunk til opfyldning af vand samt evt. en madkasse, så der spares på emballage til smør-selv madpakkerne.

Vi gør opmærksom på at Danhostel Sandvig er privatejet og drives af os, værtsparret. Vi holder meget af vores sted og passer godt på det. Vi forventer at lærer og elever respektere dette og hjælper os med at passe på vores sted.

Alle klassetrin er velkommen!

Det anbefales at I vælger ophold med fuld forplejning. Det er ikke muligt for eleverne selv at lave mad på vores sted da vi ikke har faciliteterne til det og vores gæstekøkken kun er til familier og ikke større grupper. Der er ligeledes kun begrænsede mulighed for at købe mad i nærområdet udenfor højsæsonen da kun få steder i Sandvig har åbent.


Særligt for offentlige skoler fra Københavns kommune: Der tillægges et faktureringsgebyr på 250 kr. pr. faktura, da Københavns Kommune, som det eneste sted i landet, har en meget besværlig faktureringsproces der gentagende giver problemer og som vi altid bruger urimelig meget tid på.


Derfor skal I vælge Bornholm til jeres lejrskole eller hyttetur
Når I er på en ø som Bornholm, så oplever eleverne at være kommet langt væk hjemmefra, og der er mere rigtig ferie over det. Bornholm har været en kendt lejrskole ø i mange år, og det er det klassiske sted at tage på lejrskole for mange skoler. De mener at traditionen skal holdes ved lige ved altid at besøge Bornholm. Det kan os der bor på øen godt forstå. Landskabet og naturen er markant anderledes end resten af Danmark, og for mange elever er lejrskolen til Bornholm deres første møde med øen. Det er en af grundene til at vi føler et stort ansvar for, at give eleverne den bedste oplevelse, så de vender tilbage til øen med deres familier en anden gang.
nyker-kirke

Vi booker jeres udflugter for jer
Vi sørger for at gøre det nemt for jer, så det eneste I behøver er at fortælle os hvad I ønsker at se, så booker vi bussen og turen til jer. Der er både mulighed for korte ture eller heldagsture på Nordbornholm og Sydbornholm. Rundkirker, Ekkodalen, smukke klipper og ikke mindst en skøn sejltur til Christiansø og Ertholmene, hvor der er mulighed for at få naturoplevelser ud over det sædvanlige.
Se alle vores ture her.
lejrskole bornholm

Indhent lejrskole tilbud her.

Vidste du, at I også kan komme på lejrskole på Bornholm i vinterhalvåret? Skriv endelig til os, så finder vi ud af noget.

Afbestillingsregler
Afbestilling skal ske mindst 20 uger før ankomst.
Ved afbestilling mellem 12 uger og 20 uger for ankomst, hæfter bestilleren med 50% af det bekræftede beløb.
Ved afbestilling senere end 12 uger før ankomst, hæfter bestilleren med 100 % af det samlede beløb.

Bestilling kan justeres med op til 10% inden ankomst.

Priser og betaling
Priser er per elev/lærer per dag/tur. Der er ingen ekstra betaling for lærer, de betaler samme lave pris som eleverne. Alle priser er inkl. moms. Der Faktureres 50 procent i reservationsgebyr ca. 3 måneder før ankomst. Reservationsgebyr refunderes ikke. Således at forårslejrskoler betaler 50 procent i januar og efterårslejrskoler betaler 50 procent i april. Resten af beløbet faktureres umiddelbart efter afrejse.

lejrskole på geocaching