Lejrskole og Studietur på Bornholm - Danhostel Sandvig - Allinge

Lejrskole praktisk info

Lejrskole på Bornholm i Allinge -Sandvig by på Danhostel Sandvig.

Vi ved hvor vigtig en god lejrskole er. Det er en oplevelse for klassen som huskes i mange år, derfor SKAL det være en succes for alle. Vi bestræber os på at give alle lejrskoler og studierejsende et positivt ophold de aldrig glemmer. Vi gør det nemt og hjælper jer med at booke ture og udflugter på øen.

Se vores priser på ophold, pakker m.m. her.

Send en forespørgsel på et lejrskoleophold her Så får I et tilbud med det samme.
Er du elev/studerende så bed venligst din lærer om at udfylde kontaktskemaet.

Overnatning Bornholm

Check-in og ankomst
Ved ankomsten vil I få en kort intro til vores sted og derefter jeres nøgler til værelserne. Som regel kan I checke ind med det samme, men der kan være undtagelser.

Måltider
Morgenmaden bliver serveret af flere omgange mellem kl. 7.00 til kl. 9.00, alt efter hvad de forskellige grupper skal. Aftensmaden bliver serveret af flere omgange, fra kl. 17.30 til 18.30, igen alt efter behov og udflugter. Læs mere om forplejning til lejrskoler her. Der serveres ikke aftensmad efter kl. 19, så ankommer I sent skal I sørge for at have spist på færgen. Ligeledes servere vi heller ikke morgenmad før kl. 6.30. Skal I med den første færge kan I smøre madpakke aftenen før.

Check-ud afrejse
Ved afrejse tømmer eleverne deres skraldespande, samt fjerner alt affald fra gulv m.m. som ikke kan komme i en støvsuger og lægger dyner og puder pænt. Evt. lejet linned og håndklæder tages af og smides i linnedskur i gården. Dette er ikke inkluderet i slutrengøringen.

Medbring
Af hensyn til miljøet bedes eleverne medbringe en drikkedunk til opfyldning af vand samt evt. en madkasse, så der spares på emballage til smør-selv madpakkerne.

Således skal elverne typisk medbringe.

  • Drikkedunk
  • Madkasse
  • Sengelinned (lagen, dynebetræk, pudebetræk)
  • Håndklæder

Vi gør opmærksom på at Danhostel Sandvig er privatejet og drives af os, værtsparret. Vi holder meget af vores sted og passer godt på det. Vi forventer at lærer og elever respektere dette og hjælper os med at passe på vores sted.

Vi modtager ikke lejrskoler uden lærer hvor der kun er forældre med.

Alle klassetrin er velkommen!

lejrskole bornholm

Det anbefales at I vælger ophold med fuld forplejning. Det er ikke muligt for eleverne selv at lave mad på vores sted da vi ikke har faciliteterne til det og vores gæstekøkken kun er til familier og ikke større grupper. Der er ligeledes kun begrænsede mulighed for at købe mad i nærområdet udenfor højsæsonen da kun få steder i Sandvig har åbent.

nyker-kirkelejrskole bornholm

Indhent lejrskole tilbud her.

Afbestillingsregler
Afbestilling skal ske mindst 20 uger før ankomst.
Ved afbestilling mellem 12 uger og 20 uger for ankomst, hæfter bestilleren med 50% af det bekræftede beløb.
Ved afbestilling senere end 12 uger før ankomst, hæfter bestilleren med 100 % af det samlede beløb.

Elevantal kan justeres med op til 10% inden ankomst.

Priser og betaling
Priser er per elev/lærer per dag/tur. Der er ingen ekstra betaling for lærer, de betaler samme lave pris som eleverne. Alle priser er inkl. moms. Der Faktureres 50 procent i reservationsgebyr ca. 20 uger før ankomst. Reservationsgebyr refunderes ikke. Således at forårslejrskoler betaler 50 procent omkring januar og efterårslejrskoler betaler 50 procent omkring april. Resten af beløbet faktureres umiddelbart efter afrejse.

lejrskole på Bornholm