BOOK DIREKTE – Så får du altid den bedste pris!

BOOK DIREKTE – Så får du altid den bedste pris!

Når du booker dit ophold, så book altid direkte her på vores egen webside, det kan altid betale sig.

BOOK DIREKTE – Så får du altid:

  • Den ultimative BEDSTE PRIS
  • Større fleksibilitet og flere til/fravalg, eks. linnedpakke.
  • Flere typer af værelser at vælge imellem
  • Bedre og altid dansk service
  • Lettere ved at ændre eller annullere din booking
  • God samvittighed da du støtter lokalt

Hos os får du også en billigere pris og vi tjener mere på din booking, da vi ikke skal betale gebyr til de store multinationale selskaber. Altså dine penge ender i Danmark og der bliver betalt skat i Danmark af hver en krone, samtidig med at du støtter lokalt.

book-direkte

Alt bliver bare nemmere

Hos os er det mulig at booke helt ned til EN ENKELT OVERNATNING og at når du booker direkte hos os, så får du MEST FLEKSIBILITET og mulig for at til- eller fravalg af morgenmad samt linnedpakke og andre ting. På den måde kan du få billig overnatning og meget mere ferie for dine penge.

Opnå rabat eller bonus

Danhostel har flere lokale samarbejder samt deres egen bonus ordning og alle disse kan få fordele fra ved at booke direkte. Indtast blot medlemsnummer eller kort og så får du rabat eller bonus på din booking. Dette kan gøres både ved at booke her på vores egen side og på Danhostel.dk.

Vi vil altid gerne hjælpe

Det er så let at booke på de store booking portaler som Hotels og Booking, men så snart der sker noget ud over det sædvanlige og du har brug for hjælp eller at dit overnatningssted skal være fleksible, så kniber det hvis bookingen er foretage ude på de store portaler. Det begrænser os som værter i hvordan vi kan hjælpe jer.

Når du booker direkte, kan vi derimod let lave ændringer også dem der er lidt ud over det sædvanlige.

Book direkte hos os her.