Busrejse på Bornholm hos Danhostel Sandvig

Busrejse på Bornholm hos Danhostel Sandvig

Busrejse på Bornholm hos Danhostel Sandvig. Vi tilbyder ophold i forbindelse med jeres busrejse på Bornholm. Vi har pladser i forårsmånederne til ophold i weekenden og helligdage. Vi tilbyder ophold med morgenmad, smør-selv-madpakker og aftensmad. I bestemmer selv hvilke måltider I vil have. Vi har toilet og bad på alle vores værelser så alle kan nyde et godt ophold til en fordelagtig pris. Vi har 27 værelser at gøre godt med og I bestemmer om det skal være enkelt, dobbelt eller flersengs værelser.

Forespørg på en pris her på vores gruppeforespørgsel, så laver vi et tilbud til jer.

busrejsebornholm

Bornholm er en af Danmarks smukkeste øer, og den er fyldt med spændende seværdigheder og naturskønne områder. Hvis du vil udforske øen på en behagelig og bekvem måde, så er en busrejse til Bornholm det perfekte valg. På en 3-4 dages busferie til Bornholm i foråret kan du nyde de milde temperaturer, mens du udforsker øens smukke seværdigheder.

På en forårsbusferie til Bornholm kan du også tage på vandreture i øens smukke natur og udforske de mange kyststier og skovområder. Du kan besøge øens kendte rundkirker og opleve den unikke bornholmske kultur og historie.

grupperejse bornholm

Med en busrejse til Bornholm kan du nyde den smukke natur og de mange spændende oplevelser, som øen har at byde på. Du kan besøge Rønne, Bornholms største by, og opleve den hyggelige stemning i byens gader og stræder. Du kan også tage på tur til Hammershus, Danmarks største middelalderborg, og udforske øens smukkeste strande på Sydbornholm.

En busrejse til Bornholm er en perfekt måde at opleve øen på, uanset om du rejser alene, med familien eller med vennerne. Så hvis du vil opleve Bornholm på en behagelig og bekvem måde, så er en busrejse det ideelle valg. Kontakt os i dag for at bestille din ophold i forbindelse med jeres busrejse til Bornholm og oplev øens skønhed på nærmeste hold.

Læs mere om oplevelser på Bornholm her.

Bemærk: Vi sørger kun for jeres indkvartering, bus og rejse frem og tilbage skal I selv sørge for.

gudhjem

Tekst og billeder på denne side er delvist skabt ved hjælp af kunstig intelligens.