Loppemarkeder på Bornholm - Få inspiration til dine genbrugskøb her

Tag på loppemarked på Bornholm

Bornholm har noget dejligt og efterhånden sjældent at byde på, nemlig de helt gammeldags og altid billige foreningensloppemarkeder. Foreningslivet er vigtigt når man bor på en lille ø, med små samfund der skal være fyldt med liv også om vinteren. De mange foreninger samler hele året sammen til deres årlige loppemarkeder, som altid tiltrække mange kunder.

Vi anbefaler desuden tirsdagsmarked på strandpromenaden i Sandvig hele sommeren.

Book din ferie på Bornholm her.

Loppemarkeder på Bornholm

Billigt fordi ingen får følelserne i klemme
Det gode ved disse store loppemarkeder er at prisen altid er lav på de mange spændende ting. Det handler i mange tilfælde om at de ting der sælges, ikke har nogen affektionsværdi for dem der sælger dem. De skal bare af med det hele inden dagen er omme, og helst have så meget som muligt solgt. På den måde kan du altså også støtte de lokale foreninger, ved at komme til disse loppemarkeder.

Let og overskueligt
Der er mange ting, når man samler sammen et helt år, og det er heldigvis gjort overskueligt. De mange frivillige deler tingene op, så de er inddelt i kategorier. Således at eks. bøger, nips, legetøj, køkkenting, møbler osv. er delt op. Det gør det overskueligt og nemt at gå efter lige det man gerne vil have.

Loppemarkeder på Bornholm

Underholdende Auktion
De mange foreningensloppemarkeder har også en tradition for at afholde auktion over de mest værdifulde og kuriøse genstande. Det plejer at være et underholdende tilløbs stykke og tit foregår det på klingende Bornholmsk. Her kan man virkelig være heldig at gøre en god handel.

Kom i god tid, meget god tid…
Loppemarkederne fra de store foreninger er meget populære både blandt Bornholmere og turister. Hvis man skal gøre sig håb om at komme til ved de mange borde og købe noget, så skal man komme i god tid. De mest ivrige kommer gerne en halv time før loppemarkedet åbner, og står klar lige bag snoren. Så snart den klippes løbes der ind på pladsen. Efter den første time kan man godt forvente at det meste et rippet. Kom derfor i god tid, løb, grin og tag det som en oplevelse.

I kan se en oversigt over aktuelle loppe og kræmmermarkeder på Bornholm lige her.

Der finder I også alle de andre små og store markeder for private og kræmmere, som findes rundt om på Bornholm.

Book overnatning på Bornholm.

Loppemarkeder på Bornholm

Læs mere om hvad du ellers kan opleve på Bornholm her.