Aftenunderholdning til lejrskoler på Bornholm - Danhostel Sandvig

Inspiration til aftenunderholdning til lejrskoler på Bornholm

Aftenunderholdning skal der også være plads til på en lejrskoletur. Når I har været ude på en dejlig naturoplevelse i løbet af dagen, og er kommet hjem og har spist aftensmad, så er der stadig nogle timer der skal bruges, før det er tid til at gå til ro. Her kommer derfor nogle bud på hvad I kan bruge aftentimerne til, når I er på lejrskole på Danhostel Sandvig Vandrerhjem på Bornholm.

FÅ ET TILBUD PÅ LEJRSKOLEOPHOLD HER

Dark Sky aftenunderholdning – en helt særlig oplevelse
Kom ud i natten når det er blevet rigtigt mørkt hvis vejret er klart, se mælkevejen lyse himmelen op. I skal blot bruge en rød cykelbaglygte og ca. en time af jeres tid. I går fra Danhostel Sandvig når det er blevet helt mørkt uden for. I må ikke have lys fra hverken mobiltelefoner eller lygter. Kun de røde baglygter, ellers ødelægger I jeres nattesyn. Find et godt mørkt sted hvor I ikke bliver forstyrret af gadelygter. Der er mange omkring os. Se op på mælkevejen og giv eleverne en oplevelse, som mange i storbyen aldrig har set. Læs mere om Dark Sky her.
darksky

Natløb en udfordrende aftenunderholdning
Uanset alder på eleverne så kan I udfordrer dem til en tur i mørket. I kan lave et let natløb i Sandvigs små gader, eller gøre det mere svært og uhyggeligt ved at bevæge jer mere væk fra byen og ud hvor det er rigtigt mørkt. Her er rig mulighed for at lave sjove og uhyggelige natløb. Vi hjælper gerne med forslag og idéer.
aften

Aften gåtur til Allinge Havn forbi helleristningsfelterne
Der er ca. to kilometer til Allinge Havn. I kan gå turen bag om byen forbi helleristningsfeltet Madsebakke. Hvis man lyser med en lygte i mørket vandret på stenene kan man tydeligt se helleristningerne kommer frem. Fortsæt til Allinge Havn hvor I kan se havnen og byens lys. Gå langs havnevejen tilbage.

Aftenbadning og tur til fyret
Er I her i juni eller august, så er der god chance for, at de lyse og varme sommeraftener kan benyttes til en dukkert på stranden i solnedgangen. I kan også gå langs kysten ad hammerknuden og ud til Hammerodde Fyr og se lysene fra land og fyrets lys ud over havet. Der er ca. 1,5 km ud til fyret fra Danhostel Sandvig.
lejrskole Bornholm

FÅ ET TILBUD PÅ LEJRSKOLEOPHOLD HER.

Hygge i stuerne
Vi har en lille fællesstue med sofaer i forbindelse med reception og spisesal. Derudover har vi udendørsarealer hvor man kan opholde sig, samt en stor udestue med plads til hyggeligt samvær, spil og leg, her er også en aktivitets kasse til udendørs leg. Husk blot at der skal være ro efter kl. 22.

Læs mere om lejrskole på Bornholm på Danhostel Sandvig her.

Læs også her hvad I kan lave på en regnvejrsdag her.

Læs hvad I kan finde af attraktioner i gåafstand fra Danhostel Sandvig her.