Outdoor ferie på Bornholm - Overnatning på Danhostel Sandvig

Outdoor ferie på Bornholm

Bornholm er oplagt til alle former for Outdoor aktiviteter, vi har en natur der gør det muligt at prøve outdoor sport som rappelling, klatring og coastseering direkte på de rå klipper. Vi har også havet hele vejen rundt og det giver mulighed for kano og kajak mange steder på øen. Find også gerne mountainbiken frem og prøv de spændende mountainbikespor rundt om på øen. Bornholm er helt ideelt til en ferie med outdoor sportsaktiviteter.

Book din ferie på Bornholm her.

outdoor

Kun på Bornholm – Coasteering
Coasteering er primært en aktivitet der foregår på kyster med klipper. Det er derfor populært i Norge og Sverige, men på Bornholm kan man, som det eneste sted i Danmark, også få oplevelsen. Det handler kort fortalt om at komme fra A til B, men helt ude langs klippekanterne, og det betyder at der skal klatres, svømmes, springes fra afsatser, glides, rappelles osv. Oplev den Bornholmske klippekyst, som du aldrig har prøvet før. Coasteering arrangeres blandt andet af Bornholms Outdoorcenter. Læs mere om Coasteering på egen hånd her.
Klipper på Bornholm

Mountainbike på Bornholm
Bornholm har et helt særligt terræn, der udfordrer enhver MTB-cyklist med rå klipper, rødder og bakker, der giver en køreoplevelse i top. De sport du finder på Bornholm, er lavet så Bornholms helt specielle features er bygge med. Trailcenter Bornholm ved Rytterknægten midt i Almindingen har hele 17 spor, hvor der er mulighed for en unik oplevelse, når du kører på urfjeldet i skoven. Du kan læse mere om mountainbike på Bornholm her.
Mountainbike

Rappelling/Abseil på Bornholm
Alle kan rappelle, hvis bare de tør. Det kræver ikke noget specielt men giver en fed oplevelse når man er kommet hele vejen ned. Du kan rappelle fra Bornholmertårnet, http://bornholmertaarnet.dk/rappelling.html der har en højde på 70 meter. Hvilket gør det til det højeste sted i Danmark, hvor du kan rappelle fra. Oplagt er det dog at rappelle på de Bornholmske klippevægge. Der er flere steder på øen hvor du kan rappelle, Vang granitbrud, Opalsøen, Lindesdal, Randekløveskåret og Moseløkken. Bornholms Outdoorcenter arrangerer rappelling flere steder på Bornholm, det samme gør GoBornholm.

Klippeklatring på Bornholm
På Nordbornholm finder du langs kysten mere en 400 sikrede klareruter. De findes blandt andet i Moseløkken Stenbrug ved Allinge, Ringebakkebrudet ved Vang og Klippeløkken Stenbrud mere sydpå ved Rønne. Her er således mere end 150 boltede sportsruter. Er man mere til boulder problemer så er Nordbornholm også ideelt, her er mange gode steder omkring hele Hammerknuden, som ligger nærmest i Danhostel Sandvigs baghave, samt ved Troldskoven lidt længere sydpå.
Læs mere om klippeklatring på Bornholm her.
klatring

Kajak sejlads på Bornholm
Fra Sandvig strand og Hammerhavnen kan du komme ud og sejle havkajak med Havkajak Bornholm eller GoBornholm, der tilbyder Havkajak sejlads for hele familien. Her kan I få en unik outdoor oplevelse hvor I mærket havet, bruger jeres krop og samtidig ser Bornholms smukke klippekyst fra havsiden. Sejl ind i grotterne og få en oplevelse for livet.
Havkajak Bornholm

Bornholm byder på mange andre spændende outdoor ferie oplevelser, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvor meget I kan udfordre hinanden.

Læs mere om hvad du ellers kan opleve på Bornholm her.

Book din outdoor ferie på Bornholm her.