Geocaching på Bornholm – Tag på skattejagt i naturen

Geocaching på Bornholm – Tag på skattejagt i naturen

Tag på skattejagt den Bornholmske natur med Geocaching, hvor du bruger din GPS til at finde frem til skjulte skatte. Der findes omkring 400 geocaching skatte på Bornholm. De er som regel skjult på spektakulære og spændende steder, så det er en god måde at finde frem til enestående natur.

Book din ferie på Bornholm her.

geocaching

Find skatten med logbog og småting
Nogle ture og skatte er offentlige, andre kræver at man er medlem af https://www.geocaching.com, det er ganske gratis at tilmelde sig. De skatte man finder er som regel en kasse eller en boks, der kan tåle vind og vejr, og som har en logbog og nogle forskellige ting i sig. Det er tradition, at man bytter en ting ud med en anden, man selv har med. Og så skriver man en hilsen i logbogen. Skattene er gemt godt, og gerne så godt at man ikke lige finder den, hvis man ikke ved den er der.

Husk ikke at fjerne skatten
Det ødelægger legen hvis skatten fjernes, derfor er det vigtigt, at man pænt lægger skatten tilbage når man har haft fat i den, og set hvad der er i. Så kan andre geocachingsspillere også få glæde af skatten mange år frem i tiden.

Sådan kommer du i gang
Du kan bruge din smartphone, du skal blot hente geocaching appen. Brug af GPS skal være aktiveret. Husk at du bruger data når du går rundt. En powerbank med ekstra batteri kan også være nyttig, hvis man er ude på længere ture. Du skal tilmelde dig på https://www.geocaching.com, eller logge ind med Facebook, så er du klar til at gå på skattejagt på Bornholm og resten af Danmark.

Mon der findes en skat i nærheden af Danhostel Sandvig Vandrerhjem? Book ophold her og find ud af det.

Få inspiration til geocaching ture på Bornholm her.

geocaching

Læs mere om hvad du kan opleve på Bornholm her.