FAQ - Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm

FAQ

Vi får engang imellem nogle spørgsmål omkring overnatning på Danhostel Sandvig, som måske ikke lige er til at finde her på websiden, dem har vi forsøgt at samle her.

 

 1. Er Danhostel Sandvig et hotel?
 • Danhostel Sandvig er faktisk et vandrerhjem og ikke et hotel. Det er et ideelt sted for rejsende, der søger budgetvenlig overnatning med faciliteter som fælleskøkken, og fællesarealer. Vi har enkelt, dobbelt og flersengsværelser, alle med eget bad og toilet.
 1. Er det muligt at få tilbud på overnatning?
 • Book direkte på vores egen webside så sparer du op til 35% i forhold til prisen ude på de store bookingplatforme. For grupper over 15 personer laver vi gerne et godt tilbud.
 1. Ligger Danhostel Sandvig i Allinge?
 • Ja, Danhostel Sandvig ligger i Sandvig, som er en del af Allinge-Sandvig på Bornholm.
 1. Hvad kan man lave i Allinge-Sandvig?
 • Allinge-Sandvig tilbyder en række aktiviteter og seværdigheder, herunder smukke strande, kulturelle arrangementer, restauranter, vandreture langs kysten og besøg på historiske steder som Hammershus. Ud over det kan man herfra besøge Folkemødet, Wonderfestiwall og Bornholms Kultur og Idrætscenter.
 1. Overnatning tæt på Wonder/wonderfestival/wonderfestiwall?
 • Danhostel Sandvig tilbyder overnatning i nærheden af Wonderfestival/Wonderfestiwall. Vi er en bekvem mulighed for festivaldeltagere. Gåafstand til festivalpladsen. Book i god tid da vi hurtigt får udsolgt.
 1. Kan man booke overnatning via Airbnb på Danhostel Sandvig?
 • Nej, overnatning på Danhostel Sandvig skal normalt bookes direkte via vores webside, danhostel.dk eller via andre bookingplatforme.
 1. Har Danhostel Sandvig ferielejligheder?
 • Vores værelser er udstyret med senge, samt lidt opholdsmøbler og badeværelse. Dog kan vores gæstekøkken og fællesstue benyttes frit hele døgnet.
 1. Kan man booke overnatning til Folkemødet?
 • Under folkemødet er vi som alle andre steder tæt på folkemødepladsen booket op flere år i forvejen. Men vi får nogle gange ledige værelser som vi sætter til salg via Facebook når de bliver ledige.
 1. Har Danhostel Sandvig mødelokaler tæt på Allinge?
 • Hvis I skal på teambuilding i den Bornholmske Natur, så kan vi hjælpe med rammerne omkring jeres firmatur. Vi har ikke klassiske mødelokaler med diverse udstyr, men vi har en stor spisesal som kan benyttes samt en hyggelig udestue hvor man kan opholde sig.
 1. Er Sandvig Camping og Danhostel Sandvig det samme?
 • Sandvig Camping og Danhostel Sandvig er separate overnatningsmuligheder. Danhostel Sandvig tilbyder indkvartering på et vandrerhjem, mens Sandvig Camping er en campingplads.
 1. Har Danhostel Sandvig en restaurant?
 • Danhostel Sandvig har en spisesal hvor der tilbydes morgenmad til overnattende gæster, her kan også arrangeres sociale sammenkomster. Vi tilbyder også køkkenfaciliteter til dem, der foretrækker at lave deres egen mad. Er man en gruppe eller lejrskole laver vi også gerne aftensmad til jer.
 1. Har Danhostel Sandvig åbent når der er Hammer Trail i januar?
 • Danhostel Sandvig har i 2024 åbent i løbsweekenden i januar, når Hammer Trail finder sted. Det er en god mulighed for deltagere i løbet og andre rejsende.
 1. Kan man booke ophold på Danhostel Sandvig på Bornholm inkl. færge
 • Ja det kan du hvis du booker igennem bureauet BookBornholm.

Smukke bornholm