Golfrejse til Bornholm - Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm

Golfrejse til Bornholm

Hvis du elsker golf, så er der rig mulighed for at forbedre dit handicap på de 4 golfbaner på Bornholm. Spil golf i helt unik natur, hvor du måske skal spille en bold, der er landet midt på klipperne. Der er 3 Golfklubber på øen, en på Nordbornholm ved Rø, en ved Rønne og en ved Nexø. Ved Rø er der to forskellige baner, og der er således mulighed for at spille 4 forskellige baner i løbet af en Golfrejse på Bornholm.

Overnat billigt hos os i Allinge-Sandvig.

Book din ferie på Bornholm her.

golf

Nordbornholms Golfklub – Gudhjem Golfklub i Rø på Nordbornholm
Den smukkeste Golfbane på Bornholm med klipper der stikker op flere steder. Her er eng og skov og enkelte steder når banen helt ned til havet. Her kan du både spille på New Course og Old Course, bemærk at banerne har tilknyttet hver deres Golfklub, og greenfee skal bookes hos den enkelte Golfklub. Book gennem Golfbox: For Old Course skal man vælge Nordbornholms Golfklub for New Course skal man vælge Gudhjem Golfklub.
Læs mere om Gudhjem Golfklub her.
Læs mere om Nordbornholms Golfklub her.
golfrejse bornholm

Bornholms Golfklub ved Rønne
Banen er en parkbane der ligger godt beskyttet af træer og skov. Her er man lidt mindre udfordret på vind, som kan man være på de andre baner. Golfbanen er tegnet af Peter Dreyer, der var med til at grundlægge Dansk Golf Union. Stedet er fyldt med gamle grusgrave og en del fredet natur. Dette giver smalle fairways og blinde vinkler, der kan udfordre selv den bedste spiller.
Læs mere om Bornholms Golfklub her.

Nexø Golfklub ved Dueodde
Banen ligger meget åbent og let tilgængeligt. Der er meget brede fairways hvilket gør banen til en god begynder bane. Her er fine vandløb og søer der løber igennem området og sætter stemningen for en god golfoplevelse.
Læs mere om Nexø Golfklub her.

Ved alle Golfbanerne er der klubhus, omklædning og Café.

Book jeres overnatning til en Golfferie på Bornholm her.

golfrejse bornholm

golfrejse bornholm

Læs mere om hvad du kan opleve på Bornholm her.