Lejrskole på Bornholm - Danhostel Sandvig - Allinge-Sandvig

Lejrskoler og studieture på Bornholm

Lejrskole på Bornholm i Allinge-Sandvig.

Alle vores værelser på Danhostel Sandvig har eget bad og toilet. Størrelse og antal af senge på værelserne varierer. Eleverne kommer typisk på 3-6 (op til 9) personers værelser. Lærer på enkeltværelse kun dobbeltværelser i sjældne tilfælde.

Vi har lidt mere end 100 sengepladser og kan have ca. 4 skoleklasser på samme tid.

Vi er som medlem af Danhostel forpligtet til at have FN´s Verdensmål med i alt hvad vi foretager os. Det betyder at vi også har fokus på at være et så bæredygtigt lejrskolested som muligt. Læs mere om de initiativer vi har taget i forbindelse med FN´s Verdensmål her.

Vi tilbyder følgende til vores lejrskoler:

  • Enkeltværelse til lærerne
  • Toilet og bad på ALLE værelser
  • Fuld forplejning – God mad som børn kan lide
  • Planlægning af ture ude på øen
  • Gratis kaffe/te til lærerne
  • Gratis Wi-Fi til lærer og elever
  • Gåafstand til Hammershus og Allinge by
  • Check-in med det samme

Alle klassetrin er velkommen! Vi åbner gerne op i vinterhalvåret for lejrskoler og studieture.

Send en forespørgsel på et lejrskoleophold her Så får I et tilbud indenfor få timer.
Bemærk at de populære lejrskoleuger bookes 1 til 1½ år i forvejen. Så book i god tid.
Der kan desværre ikke bookes lejrskole/feriekoloni/studietur i ugerne 27-33 samt uge 24. (grundet sommerferiegæster og folkemøde)

lejrskole på Bornholm

 

Fuld forplejning
Vi tilbyder lejrskole ophold med morgenbuffet, smør-selv-madpakker samt aftensmad, altid med salatbar. På den måde kan I bruge tiden sammen med jeres elever og ikke på madlavning.

Vi booker jeres udflugter for jer
Vi sørger for at gøre det nemt for jer, så det eneste I behøver er at fortælle os hvad I ønsker at se, så booker vi bussen og turen til jer. Der er både mulighed for korte ture eller heldagsture på Nordbornholm og Sydbornholm. Rundkirker, Ekkodalen, smukke klipper og ikke mindst en skøn sejltur til Christiansø og Ertholmene, hvor der er mulighed for at få naturoplevelser ud over det sædvanlige.
Se alle vores ture her.

Lejrskole priser 2024/2025
Find vores priser på lejrskole og studietur lige her.

Meget mere praktisk info om lejrskoler her.

Vi modtager jer med et smil
Alle lejrskoler modtages med et åbent og positivt sind af en af væreterne der tager imod og byder velkommen, uanset hvad tid I ankommer. Der er også altid en vært til at vinke farvel til jer når I skal hjem. Det er vores mål at lejrskoleeleverne kommer hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen og en positiv oplevelse af Bornholm og vores sted. Kun på den måde kan vi sikre at de en dag kommer igen med deres familier og besøger Bornholm.

INDHENT TILBUD PÅ LEJRSKOLE HER.

Derfor skal I vælge Bornholm til jeres lejrskole eller hyttetur
Når I er på en ø som Bornholm, så oplever eleverne at være kommet langt væk hjemmefra, og der er mere rigtig ferie over det. Bornholm har været en kendt lejrskole ø i mange år, og det er det klassiske sted at tage på lejrskole for mange skoler. De mener at traditionen skal holdes ved lige ved altid at besøge Bornholm. Det kan os der bor på øen godt forstå. Landskabet og naturen er markant anderledes end resten af Danmark, og for mange elever er lejrskolen til Bornholm deres første møde med øen. Det er en af grundene til at vi føler et stort ansvar for, at give eleverne den bedste oplevelse, så de vender tilbage til øen med deres familier en anden gang.

Vi er medlem af Danhostel og Destination Bornholm – Din garanti for et godt ophold.

 

lejrskole på Bornholm lejrskole på Bornholm
Vidste du, at I også kan komme på lejrskole på Bornholm i vinterhalvåret? Skriv endelig til os, så finder vi ud af noget.