Selskabslokaler Danhostel Sandvig - Hold dit arrangement hos os

Selskabslokaler på Danhostel Sandvig Nordbornholm

Selskabslokaler/Festlokaler i Sandvig på Bornholm – Vi har mulighed for at afholde selskaber i vores lokaler.

Vores spisesal har plads til mellem 30 og 50 spisende gæster, alt efter bordopstilling og vores udendørs pavillon/veranda har plads til ca. 50 spisende gæster.


selskabslokaler Bornholm

Lokaler til din fest: Vi tilbyder lokaler til enhver fest på lørdage i tidsrummet 12-17. Med vores fast festpakke kan du let og hurtigt booke dit arrangement og vi klarer arbejdet for dig. Vælg selv velkomstdrink, forret og dessert og nyd vores faste menu til en god pris. Læs mere om vores selskabslokaler lige her.

Selskabslokaler til Mindekaffe: Vores selskabslokaler åbner dørene til et varmt og roligt sted for mindekaffer. Her kan I dele erindringer, støtte hinanden og finde trøst i vores smukt indrettede lokaler, der skaber den rette atmosfære for at mindes og fejre livet. Læs mere om mindekaffe arrangement her.

Hold jeres Generalforsamling hos os: Skab en inspirerende ramme for din næste generalforsamling. Vores omgivelser er uformelle og rolige. Vi har ingen avanceret IT-udstyr, men kan I klare jer på den gammeldags måde har vi plads til op til 90 deltagere. Læs mere om generalforsamling hos os her.

Weekendudlejning i Sandvig: Vores selskabslokaler åbner dørene for sjov, lej vores sted fra fredag til søndag samt 10 værelser med adgang til gæstekøkken og fællesarealer helt for jer selv. Lej til en god fast pris, flere værelser kan tilkøbes. Læs mere om vores forsamlingshus koncept her.

Kontakt os for booking vores selskabslokaler i dag og lad Danhostel Sandvig være kulissen til dine næste store begivenheder. Vi ser frem til at byde jer velkommen.

PS: Book et gruppeophold, måske næste fætter og kusine komsammen, læs mere om vores grupper og få et tilbud her.

forsamlingshus Bornholm

forsamlingshus Bornholm

Det er selvfølgelig også muligt at booke overnatning i forbindelse med selskaber – Book din overnatning her.

Se flere billeder af vores selskabslokaler i Sandvig her.