Forsamlingshus m. overnatning på Bornholm

Weekendudlejning af Danhostel Sandvig som Forsamlingshus med Overnatning

Skab en mindeværdig weekendevent i smukke omgivelser ved at leje Danhostel Sandvig som dit eget private forsamlingshus med overnatningsmuligheder. Beliggende på Langebjergvej 12, 3770 Allinge-Sandvig, tilbyder Danhostel Sandvig den perfekte ramme omkring din næste begivenhed.

forsamlingshus bornholm

Lejeaftale og Overnatning

Vores weekendudlejning giver dig adgang til fællesarealer samt 10 værelser til en samlet pris på 17.000,- DKK. Ønsker du yderligere værelser, kan dette arrangeres mod en ekstra omkostning på 500,- DKK pr. værelse. Lejeperioden strækker sig fra fredag kl. 12 til søndag kl. 12. Ved ankomst overdrages stedet, og du får fuld adgang til vandrerhjemmets fællesarealer og gæstekøkken.

Selvservice og Ansvar

Lejer har ansvar for oprydning og rengøring af de lejede fællesområder, evt. værelser skal ikke rengøres. Du skal medbringe duge, servietter, pynt, og eventuelt musikanlæg, mens vi sørger for lokale med borde, stole og diverse service. Maden kan I tilberede i vores gæstekøkken eller I kan få det leveret udefra. Ved aflevering skal de lejede områder være i samme stand som ved overtagelsen.

Hvad er inkluderet i lejen?

Vi tilbyder adgang til fælleslokale, spisesal, toiletter, og gæstekøkken med inventar (to køleskabe, to komfurer, lille fryser og diverse andre ting). Vi stiller også forsyninger som toiletpapir, aftørringspapir, håndsæbe, affaldsposer, rengøringsmidler, klude, og viskestykker til rådighed. Bemærk at der ikke er adgang til industrikøkken eller private områder i lejen.

Faciliteter gæstekøkken

forsamlingshus Bornholm

Vilkår og Betingelser

Vi ønsker at gøre din oplevelse så behagelig som mulig, og derfor opstiller vi klare vilkår og betingelser for lejeaftalen:

  • Ansvar og Erstatningspligt: Fra kl. 12 på ankomstdagen påtager du dig ansvaret for det lejede, og du hæfter for eventuelle skader forvoldt under lejeperioden. Vi forbeholder os retten til at inspicere ejendommen under udlejningen.
  • Sikkerhed og Reservering: Et reservationsgebyr på 25% af den aftalte pris indbetales som sikkerhed senest 8 dage efter lejeaftalens indgåelse. Restbeløbet skal betales senest 2 måneder før lejeperiodens start.
  • Afbestilling: Eventuel afbestilling skal ske senest 6 uger før lejeperiodens start for refundering. Senere afbestillinger medfører ikke refusion.

Detaljeret kontrakt kan tilsendes ved forespørgsel.
Selskabslokaler Sandvig
Udestue kan benyttes også.

Weekendoplevelser med Danhostel Sandvig

Gør din weekend særlig ved at leje Danhostel Sandvig som dit private forsamlingshus. Skab minder, hygge, og fællesskab i vores unikke omgivelser. Kontakt os på sandvig@danhostel.dk eller ring på 56480980 for at sikre din reservation og start planlægningen af din næste begivenhed. Bemærk, vandrerhjemmet lejes ikke ud til ungdomsfester.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Danhostel Sandvig!

Vi tilbyder også en fast lørdags frokost selskabspakke hvor vi klarer arbejdet for dig. Læs mere under vores selskaber her.