Lejrskole forplejning - lejrskoler spiser godt på Danhostel Sandvig

Forplejning til lejrskoler på Bornholm på Danhostel Sandvig

Vi ved at maden er vigtigt også for lejrskoler. Vi har derfor tilpasset en forplejning bestående af en varieret god menu. Vi VIL have den bedste lejrskole forplejning på Bornholm!

lejrskole forplejning

Morgenbuffet
Morgenbuffeten består af franskbrød, trekornsbrød, hjemmebagte havregrynsboller, rugbrød, ris kiks, diverse pålæg, frugt, mælk, havremælk, yoghurter, mysli, havregryn, cornflakes, juice, vand, kaffe, te, ost, marmelade, nødder, rosiner og lidt andet godt alt efter sæson.

Frokost
Når I har spist morgenmad, bliver der gjort klar til smør-selv-madpakker. Her er godt fibersandwich brød eller rugbrød, samt salat, forskelligt pålæg, mayonnaise og andet godt der kan fyldes i. (Eleverne kan med fordel medbringe en madkasse så vi sparer på emballagen og derved gavner miljøet.)

Aftensmad til lejrskoler
Et typisk lejrskoleophold er på 4 overnatninger og derved 4 aften måltider. Vi lægger vægt på at den mad der serveres er let at gå til og noget børn kan lide. Det er simpelt mad som ikke gemmer på skjulte overraskelser. Det er vigtigt for os at børnene får mulighed for selv at vælge og sortere og kun tage det de har lyst til at spise. Der er salatbar hver aften. Vi har fra 2024 udfaset oksekød og har mindst en vegetarret på menuen.

Allergener og specielle behov til lejrskole forplejning
Vi har altid riskager og havregryn (glutenfri) samt havremælk (laktosefri og vegansk) på vores morgenbuffet. Vores aftensmåltider findes i vegetar versioner også. Vi har også mulighed for at lave retter uden svinekød. Her kan det tit være det vegetariske alternativ der tages i brug. Vi beder venligst om at man kun bestiller special mad hvis man har et reelt behov, da dette både betyder flere omkostninger og mere arbejde for os.

Særligt for glutenfri
De fleste typer af tilpasset mad betyder ikke en stor merudgift for os og derved heller ikke for jer, men lige med glutenfri produkter der har en stor merpris og som skal købes specielt til lejligheden tager vi et gebyr på 35. kr. pr. dag.

Husk at oplyse så tidligt som muligt hvad I har behov for af allergivenlig eller religiøs tilpasset forplejning.
Det er svært at nå at tilpasse hvis det først oplyses ved ankomst hvor mange varer allerede er leveret.

Der serveres ikke aftensmad efter kl. 20, så ankommer I sent skal I sørge for at have spist på færgen. Ligeledes servere vi heller ikke morgenmad før kl. 6.30 Skal I med den første færge kan I efter aftale smøre madpakke aftenen før.

Fødselsdag
Vi bestiller gerne en kagemand til jer hos den lokale bager så I kan fejre fødselsdag også.

Læs mere om lejrskoler på Bornholm på Danhostel Sandvig her.

Send en forespørgsel på et lejrskoleophold her.

lejrskole bornholm