Grupperejser på Bornholm - Overnatning på Danhostel Sandvig

Grupperejser til Bornholm

Grupperejser til skønne Nordbornholm – Danhostel Sandvig tilbyder overnatning til alle typer af grupper på Bornholm.

grupperejser-bornholm

Vi har åbent for større grupper hele året 

Grupperejser er velkommen året rundet, også uden for vores normale åbningsperioder. dog på nær i skolernes sommerferie. Alle værelser har eget bad og toilet. Her er gratis Wifi, stort udendørsareal med plads til at I kan hygge jer. Tæt på sportsplads/sportshal (Bornholms idræts- & kulturcenter i Allinge) og Bornholms enestående natur. Gode cykelruter og gode lystfiskeri muligheder lige om hjørnet. Når I overnatter på Danhostel Sandvig, ligger I lige i et smørhul af alt det bedste, som Bornholm har at byde på.

Få et tilbud på Gruppeophold her.

Alle typer af grupperejser er velkommen
Vi har åbent for alle typer af grupper fra 20 personer og op. Om I er en lystfiskergruppe, familiegruppe, sangkor, idrætsforening, busrejsende, hundeudstillere eller lignende – Så finder vi en god gruppepris til jer. Grupperejser skal bestilles og betales samlet. Er I mindre end 20 personer kan I booke jer ind via vores booking side her.

Vores værelser kan rumme fra 1-6 personer – jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person.

Morgenmad og Aftensmad til grupper
Vi er meget fleksible, så meget kan lade sig gøre. Der er mulighed for morgenmad, aftensmad og at bestille smør-selv madpakker. Vores mad er godt gammeldags dansk mad, kro mad. Gerne med nogle gode salater til. Vi kører for det meste buffet servering. Der er mulighed for at tilkøbe husets rødvin, rosé, lokal øl, sodavand osv. Vores gæstekøkken er forbeholdt enkeltpersoner og familier og kan derfor ikke anvendes af grupper.

grupperejse bornholm

Udflugter til grupperejser på Bornholm
Skal I ud og se noget af øen, så hjælper vi gerne med at arrangere en udflugt, vi booker en bus, der kører jer hen til de forskellige attraktioner. Kommer I med egen bus så er der mulighed for parkering ude foran vores sted.

Klipper på Bornholm

Book i god tid – Vi får hurtigt udsolgt
Husk at booke jeres grupperejse til Bornholm I god tid, så I er sikre på at vi har plads til jer alle på de datoer I ønsker. De fleste grupper er booket 6-12 måneder i forvejen.

Booking og Afbestillingsregler
Der betales 25% i reservationsgebyr.
Evt. afbestilling skal varsles mindst 20 uger før ankomst.
Ved afbestilling mellem 10 uger og 19 uger for ankomst, hæfter bestilleren med 50% af det bekræftede beløb.
Ved afbestilling senere end 10 uger før ankomst, hæfter bestilleren med 100 % af det samlede beløb.

Send en forespørgsel på et gruppeophold allerede nu, så får I et tilbud hurtigst muligt.

grupperejse bornholm

grupperejser bornholm