Danhostel Sandvig Vandrerhjem - Billig overnatning på Bornholm

Overnatning på Danhostel Sandvig Vandrerhjem

Velkommen til Danhostel Sandvig vandrerhjem. Vi ligger i Allinge-Sandvig på Nordbornholm, meget tæt på den naturskønne Hammerknude og Hammershus – et perfekt udgangspunkt for din ferie på Bornholm.


BOOK DIREKTE PÅ VORES WEBSIDE HER – Så får du altid:

  • Den ultimative BEDSTE PRIS
  • Større fleksibilitet og flere til/fravalg
  • Flere typer af værelser at vælge imellem
  • Læs mere her

Den bedste beliggenhed til en god overnatning på Bornholm.
Danhostel Sandvig vandrerhjem er et godt udgangspunkt til en dejlig ferie på Bornholm, da der er rigtig mange muligheder for oplevelser netop på Nordbornholm og området Allinge-Sandvig. Se vores liste over seværdigheder i gåafstand fra Danhostel Sandvig her.

Stedet er et familiedrevet Danhostel med i alt 27 værelser, alle med eget bad og toilet. Vi har 110 sengepladser. Danhostel Sandvig vandrerhjem indeholder en central beliggende dagligstue med indgang fra Langebjergvej. Et stort velindrettet spiselokale og adgang herfra til værelserne som ligger i stueplan og på 1. sal. Flere med egen indgang. Gæstekøkken kan benyttes hele døgnet. Børn 0-2 år sover gratis og vi har barnesenge til rådighed (50,- pr. ophold).

Der er god plads omkring Danhostel Sandvig, med gode udendørs arealer og udestue med mange hyggekroge og spisepladser. Her er også plads til at børnene kan boltre sig.

Overnatning Bornholm

Der er kun 200 meter til den lækre Sandvig strand og indkøb finder du bare 2 km væk ved Allinge havn. Populære vandreruter starter bare 5 minutters gang fra vores sted.

Hunde er velkommen – MEN giv besked hvis du har den med
Du må gerne have din hund med når du overnatter på Danhostel Sandvig vandrerhjem. Læs vores regler for hund her.

Klimavenligt overnatning på Bornholm
Som medlem af Danhostel sætter vi stor fokus på at gøre vores bedste for at leve op til FN´s verdensmål på klima og miljø. Du kan læser mere om klimavenlig og bæredygtig ferie på Bornholm her. Og læs om alt det vi gør omkring FN´s verdensmål her.

Følg os på Facebook
Følg vores side på Facebook og hver først til at få tilbud, info om nye konkurrencer og ikke mindst et hav af smukke billeder fra Bornholm. Vi vil også løbende komme med god inspiration til jeres ferie på Bornholm. Følg os her.

Fleksibelt check-in
Kommer du efter check-in er lukket, kan vi lægge nøglen ud til jer, eller vi tager imod jer alligevel. Giv gerne besked hvis I ankommer udenfor normal check-in tid, som er 16.00-18.00 (16.00-19.00 i skoleferien). Bemærk at om aftenen lukkes receptionen når den sidste gæst er tjekket ind, dog seneste kl. 18 (19)

Vi glæder os til at tage imod jer til jeres overnatning i Allinge-Sandvig
Mange hilsner fra
Line og Peter

slotslyngen - vandreferie på Bornholm

Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm Facebook Væg