12 Grunde til IKKE at besøge Bornholm!

12 Grunde til IKKE at besøge Bornholm!

Bornholm er måske ikke for alle. Her er 12 grunde til IKKE at holde ferie på Bornholm. Er du enig med forfatteren i de ting der fremlægges her? Eller er Bornholm skøn uanset hvad?

 

coasteering

 

1: Folk taler mærkeligt! Sådan virkelig mærkeligt. Det gælder ALLE og det reservesvenske er slet ikke til at forstå.

2: Hovedattraktionen er tilsyneladende runde bygninger, sten, en gammel ruin og en lille grim trold. Kæft den er fæl!

 

3: Bakker over alt! Hvilket gør det fuldstændig umuligt at tage på cykelferie. Alt for udfordrende. Nærmest bjerglandskab!

 

4: Faldulykker sker dagligt! Dagligt siger jeg jer! Folk vælter ud over kanterne på de høje klipper lige ned i kæmpe store bølger.

5: Maden er virkelig ringe! Ad! De laver jo nærmest det hele selv, intet er jo hygiejnisk storproduktion. Hvor er mine nuggets?!

 

6: Butikkerne er fyldt ned gammelt skrammel! Brugt, genbrug, hjemmelavede ting over alt og ingen storcentre. Forrykt.

 

7: Der stinker af fisk. Især på de der gamle røgerier der åbenbart stadig er i brug! Føj!

 

8: Sandet på den mest populære strand kommer ind overalt og er så fint at det nærmest ikke kan vaskes af. Dont go there!

 

9: Ingen IKEA, Maccen, Bilka, Elgigant, sushi eller andre store kæder! Hvordan overlever de der øboer?!

 

10: Umuligt at komme til eller fra øen! Hvornår filan bygger de en bro eller graver en tunnel så man slipper for at sejle?! Fly får man ikke engang en ordentligt tur ud af, man når jo knap nok op inden man skal ned igen!

 

11: Havet omkring Bornholm er DØD kedeligt. Der er hverken krabber eller brandmænd! Og på grund af det lave salt indhold kan man fristes til at svømme med åbne øjne. Det kan umuligt være sundt for nogen!

 

12: Fandme altid udsolgt! Det er jo umuligt at få et sommerhus, ferielejlighed eller hotelværelse i højsæsonen! Ikke engang et vandrerhjem kan man få plads på hvis ikke man booker i god tid! Hvad er det dog alle de mennesker skal på den ø?

 

Puha det skal du vist ikke nyde noget af… skulle du alligevel tænke at Bornholm er fedt så book din ferie på Bornholm lige her.