5 grunde til at skolerne vælger os til deres lejrskole.

5 grunde til at skolerne vælger os til deres lejrskole.

1: Vi har toilet og bad på alle værelser!

Det gør opholdet lettere og mere komfortabelt for både elever og lærer. Det behøver ikke være primitivt for at være hyggeligt og inkluderende. Vores elevværelser er fra 3-9 personer.

2: Vores unikke beliggenhed!

Vi ligger for foden af den smukke Hammerknude med bare 5 minutter til stranden og kun 2 km til Hammershus samt Moseløkken Stenbrud. Lige i smørhullet af alt hvad der er Bornholmsk. Boldbaner kan også findes i gåafstand fra vores sted. Hop en tur i Opalsøens klare vand eller nyd en aftentur til Hammeren fyr. Klipperne findes bogstavelig talt i vores have og overalt i området. Her er kun 2 km til Allinge centrum og indkøb.

3: Vi tilbyder hele pakken!

Fuld forplejning, samt booking af jeres udflugter så du som lærer kan få mere tid til eleverne frem for planlægning og madlavning. Vi booker jeres transfer, jeres busture, sejltur til Christiansø eller cykler.

4: Enkeltværelser til lærerne er standart!

Og de betaler samme lave pris som eleverne. Der er selvfølgelig lærekaffe hver dag/aften og gratis Wifi.

5: Gode faciliteter!

Vores senge er moderne nye køjer og boks madrasser. Vi har gode udendørsområder og fælles arealer med plads til hygge.

Bemærk at mange af vores lejrskoler er gengangere og booker gerne et år i forvejen. Det anbefales derfor at være i god tid hvis der er bestemte uger I gerne vil have til jeres lejrskole ophold. Få et tilbud på lejrskoleophold her.

lejrskole bornholm

lejrskole bornholm

lejrskole bornholm

lejrskole på geocaching