Vandreferie på Bornholm - Danhostel Sandvig

Vandreferie forslag med udgangspunkt i Sandvig

Skal du på vandreferie på Bornholm så er det som regel for at opleve klipperne og højdemeterne på nordlandet. Vi kommer derfor her med et forslag til en spændende vandreferie hvor du primært går i områder med klipper og kuperet terræn. 3 til 4 dages gode oplevelser.

Dag et.

Ankomst Rønne havn. Er man klar til virkelig at udfordre sig selv så gå hele turen fra Rønne havn nordpå langs kysten (ca. 25 km). Hvis I vil springe de flade første kilometer over så tag bussen til Hasle og gå resten af vejen til Sandvig (ca. 15 km). Her kommer I forbi Hammershus, Slotslyngen, Jons Kapel og andre spændende steder.

Hammershus

Dag to.

I starter med at gå Hammerknuden rundt forbi fyret, Salomons Kapel, Fuglefjeldet, Hammerhavn, Opal søen mm. Turen er på 6 km. Skal I have en tur mere så tager I også Stenhuggerstien som ligger langs indersiden af Hammerknuden fuld af god historie og smuk natur. (5 km) Evt. en kort aftengåtur på Langebjerg (ca. 2 km)

stenhuggerstien - vandreferie på Bornholm

Dag tre.

I går turen langs kyststien til Gudhjem og oplever, Tejn, Helligdomsklipperne, evt. en afstikker til Døndalen og hyggelige Gudhjem by (21 km). I tager bussen tilbage til Sandvig.

Miniferie på Bornholm

Vi hjælper jer gerne med at finde alle ture og hvor I skal starte og slutte. Husk at vandreferie er bedst udenfor sæsonen når temperaturen er mere tålelig.

Læs mere om Vandreferie på Bornholm her.